Care sunt cele mai blestemate filme din istoria cinematografiei?

Exista anumite lucruri in viata care ne fac sa credem ca supranaturalul exista. Si, desi acest lucru poate parea absurd in lumea moderna, exista multe lucruri in societatea noastra pe care oamenii le asociaza cu blestemele, inclusiv anumite filme si alte opere cinematografice. Intr-adevar, realizarea unor filme este atat de incarcata de drame si tragedii incat se crede ca sunt blestemate. Iata care sunt cele mai blestemate filme din istoria cinematografiei.

The Crow 1994

The Crow este un film de mare succes. Povestea filmului este cea a lui Eric Draven. Acesta si logodnica sa sunt ucisi cu brutalitate, dar Draven revine la viata pentru a se razbuna pe ucigasii sai. The Crow ar fi trebuit sa-l faca pe fiul lui Bruce Lee, Brandon Lee, un mare star. Cu toate acestea, o cascadorie cu o arma a mers prost si a sfarsit prin a-l ucide pe Brandon Lee.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este filmul pentru care spectatorii aveau asigurare de viata?

Rosemary’s Baby (1968)

Rosemary’s Baby este un film de groaza psihologic bazat pe romanul cu acelasi nume de Ira Levin. Filmul este asociat cu o serie de evenimente tragice, inclusiv cu mai multe decese. Realizatorul filmului, Krzysztof Komeda, a intrat in coma la scurt timp dupa ce a terminat filmul  si a murit cateva luni mai tarziu. Sotia regizorului Roman Polanski a fost ucisa cu brutalitate la mai putin de un an de la lansarea filmului.

 

Matrix (1999)

Oricat de surprinzator ar fi, multi oameni cred ca filmul Matrix este blestemat. Acest lucru se datoreaza in special mortii actritei Gloria Foster, care a jucat rolul Oracolului in film si care a murit inainte de lansarea celui de-al doilea film din franciza. Cantareata si actrita Aaliyah, care a interpretat rolul lui Zee, a murit, iar Keanu Reeves a fost implicat intr-un accident in timpul filmarilor.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este cel mai vizionat film din istorie

The Exorcist (1973)

Considerat unul dintre cele mai inspaimantatoare filme din toate timpurile, filmarile la „The Exorcist” au fost afectate de o serie de evenimente ciudate. Un incendiu a distrus platoul de filmare, iar mai multi actori au fost raniti. Mai multe persoane asociate cu filmul, inclusiv actorii Jack MacGowran si Vasiliki Maliaros, au murit.

Poltergreist (1982)

Poate cel mai faimos film asa-zis blestemat din toate timpurile, filmul original Poltergeist din 1982 spune povestea unei familii din suburbii terorizate de o prezenta supranaturala in casa lor. Se crede ca filmul este blestemat deoarece mai multi dintre actorii sai au murit in circumstante misterioase dupa lansarea sa. Heather O’Rourke, care a interpretat-o pe fiica cea mica a familiei, a murit de stop cardiac la varsta de 12 ani. Iar Dominique Dunne, care a interpretat-o pe fiica cea mare, a fost strangulata mortal de prietenul ei.

 

Sursa: https://dailygeekshow.com/films-maudits/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More