Care sunt cele mai asteptate filme si seriale Netflix in 2022

Esti curios sa afli ce iti rezerva Netflix pentru anul 2022? Am selectat pentru tine cateva din cele mai asteptate filme si seriale Netflix in 2022. Tot ce putem spune este ca Netflix va avea un catalog bogat si in 2022.

Bridgerton, sezonul 2

La Londra, in perioada Regentei, progenitura unei familii instarite isi face intrarea in inalta societate. Sezonul al doilea va fi lansat in martie 2022, fanii serialului vor putea urmari serialul lor favorit incepand cu 25 martie. Ne asteptam la scene toride cu personaje sexy si la declaratii de dragoste sub clar de luna…

The Sandman

The Sandman spune povestea persoanelor si locurilor afectate de Morfeus, zeul somnului si viselor, in timp ce incearca sa repare una din greseile grave comise de-a lungul existentei sale lungi.

Stranger Things, sezonul 4

Asemanatoare

Care sunt cele mai lungi filme din istoria cinematografiei?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii Martie pe Netflix?

Eleven, Mike, Dustin si compania se reintorc in forta pentru noi aventuri in fata misterelor care inconjoara orasul Hawkins si imprejurimile. La peste trei ani trecuti de la sezonul 3, fanii asteapta cu nerabdare continuarea.

Blonde

Blonde propune o incursiune in viata personala a cunoscutei blonde Marilyn Monroe. Actrita si sex-simbol al anilor ’60, acest film este povestit prin prisma unei societati obsedate de celebritate. Ana Armas este cea care interpreteaza rolul celebrei blonde.

The Gray Man

Un fost agent CIA devenit ucigas platit care nu accepta sa elimine decat tintele pe care le considera criminali, devine el insusi vizat de tot felul de organizatii, printre care fostul sau angajator.

Persuasion

Adaptare a romanului cu acelasi nume scris de Jane Austin, Persuasion spune povestea lui Anne Elliot, o femeie moderna si noncoformista. In viata sa reapare un barbat al carui avansuri le-a refuzat in trecut. Insa, singurul lucru pe care ea si-l doreste este sa uite de trecut in timp ce el vrea sa i se ofere o a doua sansa. O va primi din partea lui Anne sau nu?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii iunie in materie de filme si seriale?

Sursa: https://www.cnetfrance.fr/news/netflix-les-series-et-les-films-les-plus-attendus-en-2022-39934443.htm

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More