Care sunt cei mai buni jucatori de tenis din istorie

Inca din anul 1970 tenisul a devenit un sport popular in intreaga lume. De atunci, cei mai buni jucatori de tenis se infrunta in competitii precum Grand Slam. Castigarea acestei competitii este echivalenta cu realizarea unui vis de o viata pentru majoritatea jucatorilor.

Care sunt cei mai buni jucatori de tenis din istorie

Rafael Nadal. Rafael Nadal este fara indoiala cel mai bun jucator de tenis la momentul actual. Are numai putin de 13 titluri la activ la Roland-Garros si este recunoscut drept unul din cei mai agresivi jucatori din lume. Rafa are deja 21 de titluri la Grand Slam, un adevarat record.

Roger Federer. Este greu sa nu il alegem pe Roger Federer intr-un clasament al celor mai buni jucatori de tenis din istorie. Multa vreme a fost considerat cel mai bun jucator de tenis din lume. Avea doar 19 ani atunci cand a surprins lumea intreaga invingandu-l pe celebrul campion Pete Sampras la Wimbledon in 2001.

Asemanatoare

Cat dureaza un meci de baschet?

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce este bine sa purtati ochelari pentru sport?

Novak Djokovic. Castigand finala de la Wimbledon 2014 impotriva lui Roger Federer, Djokovic si-a facut un nume in lumea tenisului. A fost primul jucator de tenis care a reusit sa il invinga pe Federer. In total, Djokovic are 20 de titluri Grand Slam.

Pete Sampras. Sampras a castigat una din cele mai celebre victorii de la Wimbledon in 2000 care a ramas intiparita in memoria a numerosi jucatori.

André Agassi. Nu putem sa uitam de tanarul André Agassi cu parul lung si blond, tanar si insolent atunci cand si-a facut aparitiain lumea tenisului, la sfarsitul anilor 80. Avea un stil cu totul si cu totul aparte, un til propriu. Face parte cu siguranta din cei mai mari jucatori de tenis din lume. In 1992 devine si mai cunoscut, atunci cand reuseste sa ii invinga pe Boris Becker, pe John McEnroe si Goran Ivanisevic. Cu siguranta va ramane multa vreme in memoria colectiva.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Excursie la munte pe timp de iarnă. Cum ne îmbrăcăm?

Sursa: https://les10meilleurs.net/meilleurs-joueurs-tennis-histoire/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More