Care sunt cei mai buni dribbleuri din istoria fotbalului

Dintotdeauna, dribbleurii si gesturile tehnice au facut fotbalul mai frumos si mai spectaculos. Unii jucatori stapanesc aceasta arta la perfectie si pot decide soarta unui meci intr-o singura actiune. Clasamentul nostru cuprinde legende din diferite epoci, de la Stanley Matthews la Messi, de la Ronaldinho la Garrincha. Toti acesti jucatori poseda o panoplie de gesturi tehnice incredibile.

Stanley Matthews

Sir Stanley Matthews este unul din primii mari dribbleuri din istoria fotbalului. Nu degeaba a primit porecla The Wizzard of the dribble. Talentul sau a fost de neegalat in epoca in care a jucat. Datorita accelerarilor sale, putea sa treaca de orice adversar.

Matthews a avut parte de o cariera la cel mai inalt nivel timp de 30 de ani. O longevitate exceptionala care i-a permis sa primeasca titlul de cel mai bun jucator al sezonului in Anglia la varsta de 48 de ani.

Ronaldo

Ronaldo Luis Nazaro de Lima este unul din cei mai buni atacanti din istorie. Gesturile sale tehnice, accelerarile sale si capacitatea de a evolua in spatii mici i-au permis lui Ronaldo sa devina un adversar de temut pe terenul de fotbal. In perioada in care a jucat la Brazilia a avut parte de cele mai frumoase performante din cariera.

Asemanatoare

Care sunt femeile care au marcat lumea sportului?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cate seturi are un meci de tenis?

Zinedine Zidane

Zinedine Zidane este unul din cei mai buni jucatori din Istorie. Zizou este un element cheie in toate echipele in care joaca, datorita talentului sau incredibil. Este unul din cei mai buni dribbleuri ai epocii sale.

Lionel Messi

Lionel Messi este demnul succesor al lui Maradona, dotat cu un talent incredibil. Messi este un jucator complet, agil si rapid, care reuseste sa isi surprinda mereu adversarii pe teren. Lionel Messi a ramas fidel clubului FC Barcelona aproape intreaga sa cariera. Timp de 16 sezoane a jucat la Blaugrana. Incepand cu 2021, Lionel Messi evolueaza la echipa Paris Saint-Germain.

Garrincha

Garrincha este considerat de multi drept unul din cei mai mari dribbleuri din istoria fotbalului. Dribla cu o usurinta impresionanta.

Sursa: https://les10meilleurs.net/meilleurs-dribbleurs-histoire-football/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More