Care sunt cei mai buni actori din serialul1889

In 17 noiembrie 2022, au fost dezvaluite primele episoade din mult asteptatul serial, 1899. Este vorba despre noul serial al creatorilor Dark. Care sunt cei mai buni actori care ne scufunda intr-un naufragiu gen Titanic, dar in versiune horror?

Vestea cea buna- este ca deja i-ai mai vazut in alte seriale!

Printre cele mai asteptate serial de sfarsit de an de pe Netflix, se numara bineinteles si 1899, noua fictiune de la cei care au creat si Dark. Inspirat din evenimentele legate de Brexit si de valurile de migratori istorici care doreau sa ajunga pe noul continent, serialul urmareste un grup de migranti europeni in odiseea lor inspre New York. Pasagerii de la bord vin din cele patru colturi ale lumii.

Asemanatoare

Care sunt actorii care joaca in serialul Manifest?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in Purple Hearts

In timpul periplului lor, mai descopera o alta nava pierduta in mare care pare sa fie in deriva de mai multe luni. O descoperire blestemata care le va da existenta peste cap si destinele.

Care sunt cei mai buni actori deci care au fost alesi sa spuna povestea din 1899?

Game of Thrones, Elite, The Rain… unde ai mai vazut actorii din 1899? In timp ce Dark propunea un casting germofon, 1899 alege sa se bazeze pe actori veniti din patru colturi ale lumii.

Actorul britanic Anton Lesser apare aici, cunoscut pentru rolul lui Qyburn din Game of Thrones, dar si Emily Beecham, care a putut sa fie admirata in Cruella.

Miguel Bernardeau, care a interpretat rolul lui Guzman in Elite, apare si el in serial. Lucas Lynggaard Tønnesen a fost vedeta din The Rain, dar a jucat si in Destin, saga Winx. Aneurin Barnard l-a interpretat pe Gibson in Dunkirk, in timp ce Andreas Pietschmann a fost Strainul din Dark. Clara Rosager a fost vazuta in Morbius in rolul lui Jean si Sarah in The Rain. Din partea franceza, Yann Gael (Plan Coeur) si Mathilde Ollivier (Boss Level) au fost distribuiti si ei.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care actori isi fac singuri cascadoriile?
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More