Care sunt cei mai buni actori care au interpretat rolul lui Joker

Fara indoiala, Joker este unul din cele mai populare personaje negative din intreg universul DC. De-a lungul vremii, numerosi au fost actorii care au interpretat rolul lui Joker in filme.

Heath Ledger in The Dark Knight

 

Trilogia realizata de catre realizatorul Christopher Nolan s-a bucurat de un real succes. Dark Knight a transformat aspectul vizual al erei Burton intr-o lume mult mai infricosatoare si rezonabila a Americii dupa tragicele evenimente din 11 septembrie. In Gotham City a lui Nolan, obsedat de securitate si terorism, Jokerul interpretat de Heath Ledger era incarnarea perfecta a tulburarii. Jokerul interpretat de Ledger era cu adevarat deranjat.

Jack Nicholson in Batmanul lui Tim Burton

Asemanatoare

Care sunt actorii care joaca in Agents of Mystery?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care joaca in The Walking Dead

Jokerul interpretat de Jack Nicholson in filmul Batman realizat de Tim Burton a ramas in memoria tuturor fanilor pasionati de personajul Joker. Nicholson a reusit sa echilibreze lejeriatea lui Romero cu radacinile intunecate ale personajului in anii 1940. Jokerul interpretat de Jack Nicholson a ajuns sa fie o veritabila legenda a cinematografului.

Joaquin Phoenix in Joker

Jokerul in versiunea lui Joaquin Phoenix este una din cele mai intunecate versiuni, cea mai practica dar si cea mai tensionata. Este o scuza perfecta pentru a realiza un numar de acte de-a dreptul teribile care incita la violenta in Gotham. Intepretarea lui Phoenix este de-a dreptul extraordinara, de la ticurile pe care le-a capatat la rasul sau patologic. Insa, uneori avem impresia ca Joaquin Phoenix a exagerat in unele cazuri. Aceasta versiune de Joker este aproape prea umana, de parca te-ar invita pe tine, ca spectator, sa il compatimesti. Este o versiune de Joker deloc amuzanta.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce filme a jucat Sylvester Stallone

Jared Leto in Suicide Squad

Pentru a intra in pielea acestui personaj actorul Jared Leto a decis sa adopte o metoda copleta pentru a fi eficient, trimitand animale moarte colegilor sai…aceste obiceiuri dezgustatoare au conferit o interpretare destul de stranie…

Sursa: https://actorsfactory-studio.fr/top-8-des-meilleurs-acteurs-joker/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More