Care sunt cei mai bogati sportivi din lume

De mai multi ani deja, sporturi precum fotbal, golf, volei, baschet sau Formula 1 sunt din ce in ce mai populare. Sportivi din toate genurile ne-au facut mandri si invidiosi deopotriva datorita talentelor lor. Vrei sa afli care sunt cei mai bogati sportivi din lume? Citeste randurile de mai jos.

Michael Jordan: 1,9 miliarde de dolari

Vrei sa stii care este cel mai bogat sportiv al tuturor timpurilor? Este vorba despre nimeni altul decat Michael Jordan, un jucator de baschet care a reusit sa impresioneze publicul inca de la prima sa intrare pe terenul de baschet. De-a lungul anilor, datorita agilitatii si talentului sau, a reusit sa puna mana pe 6 titluri NBA. In 2010 achizitioneaza echipa Charlotte Hornets. In 2020 averea personala era de 1,9 miliarde de dolari.

Tiger Woods

Asemanatoare

Cat dureaza un meci de baschet?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune echipe de fotbal din lume

Tiger Woods face parte din topul celor mai bogati sportivi din lume. Mai precis, cel mai bogat jucator de golf. Datorita unei cariere profesionale stralucite, averea sa se ridica la 1 miliard de dolari.

Floyd Mayweather: numarul 1 in box

50 de victorii, 0 infrangeri, iata palmaresul lui Floyd Mayweather, palmares care i-a rezervat un loc printre cei mai buni boxeuri din lume. Datorita plamaresului a castigat in egala masura sume importante de bani. In 2017 a reusit sa castige suma de 200 milioane de dolari castigand lupta imptoriva lui Conor McGregor. Averea sa este estimata la aproape 800 de milioane de dolari si este clasat pe locul trei in topul celor mai bogati sportivi din lume.

Magic Johnson

Este, fara indoiala, unul din cei mai buni jucatori din baschet din lume insa si cei mai bogati. Are capacitatea de a realiza pase surprinzatoare, uneori nebanuite. La fel ca si Kobe Bryant, a castigat 5 titluri NBA si a castigat peste 20 de milioane de dolari de-a lungul carierei sale sportive.

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce tipa jucatorii de tenis

Sursa: https://jesuissportif.com/les-sportifs-les-plus-riches-du-monde/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More