Care sunt bijuteriile potrivite pentru echilibrarea chakrelor

In ultima vreme iti este destul de greu sa iti gasesti linistea, ai o multime de probleme si griji pe cap si nu te simti in largul tau? Daca raspunsul la aceasta intrebare este Da si nu reusesti sa te simti complet in armonie cu tine insati atunci, repsonsabile pentru aceasta situatie ar putea fi chakrele. In cele ce urmeaza te vom ajuta sa intelegi mai bine semnalele trimise de corpul tau si iti spunem care sunt bijuteriile potrivite pentru a echilibra chakrele.

Puterea litoterapiei

Cum poti atinge aceasta armonie ideala asteptata de toata lumea? Pentru asta, este necesar sa lucrezi putin la chakre, astfel incat sa gasesti modalitatea de a le deschide si modalitatea prin care pot ajunge la echilibrul perfect. Daca chakrele sunt dezechilibrate, constatam imediat un dezechilibru al corpului si spiritului. Starea chakrelor tale poate provoca in egala masura numeroase conflicte interioare.
Noi iti propunem sa rezolvi aceasta problema cu ajutorul pietrelor.

Asemanatoare

Care este relatia dintre Yoga si echilibrul chakrelor?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum stim daca chakrele sunt blocate?

In litoterapie, unele pietre au efecte deosebit de benefice asupra chakrelor. Chakra radacinii, care este situata in dreptul perineului poate fi echilibrata cu ajutorul garnetului. Daca este sanatoasa, va guverna instinctele de supravietuire.

Chakra sacrala, situata in zona buricului poate fi echilibrata cu ajutorul urmatoarei pietre: carnelian. Chakra plexului solar, situata in regiunea stomacului poate fi echilibrata cu usurinta cu ajutorul citrinei.
Chakra inimii este considerata chakra iubirii si se poate echilibra cu ajutorul unor pietre precum aventurine sau peridot. Chakra gatului se echilibreaza cu ajutorul unor pietre precum turcoaz sau agata albastra.

Chakra fruntii, cunoscuta si sub numele de al treilea ochi se poate echilibra cu ajutorul unro pietre precum lapis lazuli sau ametist. Chakra coroanei se va echilibra cu ajutorul ametistului in cazul in care este dezechilibrata. Este chakra care controleaza intelepciunea si intelegerea si atunci cand nu este in echilibru faci cu greu fata sarcinilor zilnice si provocarilor aduse de viata.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum să-ți deschizi ochiul al treilea

Sursa: https://omagazine.fr/des-bijoux-pour-equilibrer-vos-7-chakras/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More