Care sunt actritele care au fost imaginea Miss Dior

Miss Dior este o marca de parfumuri cunoscuta pentru reclamele sale la televizor si in reviste. De la crearea sa in 1947, marca a fost asociata cu actrite celebre pentru a-si promova produsul. Actritele care au fost alese sa reprezinte marca sunt toate femei talentate, cu o prezenta carismatica. Ele sunt cunoscute pentru frumusetea, stilul si personalitatea lor unica. Asadar, ce actrita ii face reclama parfumului Miss Dior?

Charlize Theron: prima actrita care a facut reclama pentru Miss Dior

Charlize Theron a fost aleasa sa fie prima actrita care face reclama pentru Miss Dior. Ea a fost aleasa pentru prima data sa fie noua muza a brandului in 2004, iar apoi a facut reclama parfumului Miss Dior in 2005. Ea a aparut intr-o serie de reclame televizate si tiparite pentru parfum. Theron a fost laudata pentru frumusetea si carisma ei in reclame si a fost aleasa sa reprezinte brandul timp de mai multi ani.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Chris Brown

Marion Cotillard: actrita care a preluat stafeta

Marion Cotillard a fost aleasa sa o inlocuiasca pe Charlize Theron in calitate de imagine a Miss Dior in 2008. Ea a aparut in mai multe reclame televizate si tiparite pentru parfum. Cotillard a fost aclamata pentru farmecul si frumusetea ei, devenind un simbol al modei si al frumusetii. Ea a ramas imaginea brandului timp de mai multi ani, pana in 2018.

Jennifer Lawrence: noua muza Miss Dior

Jennifer Lawrence a fost aleasa sa o inlocuiasca pe Marion Cotillard in calitate de imagine Miss Dior in 2018. Ea a aparut in mai multe reclame televizate si tiparite pentru parfum. Lawrence a fost laudata pentru frumusetea si personalitatea sa unica, devenind un simbol al modei si al frumusetii. Ea a ramas imaginea brandului timp de mai multi ani, pana in 2021.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Dan Balan

Natalie Portman: cea mai recenta actrita care face reclama pentru Miss Dior

Natalie Portman a fost aleasa sa fie ultima actrita care va face reclama pentru Miss Dior, in 2021. Ea a aparut intr-o serie de reclame televizate si tiparite pentru parfum. Portman a fost laudata pentru frumusetea si carisma ei in reclame si a devenit un simbol al modei si al frumusetii. De atunci, ea a ramas imaginea brandului.

Ce au in comun aceste actrite?

Desi Charlize Theron, Marion Cotillard, Jennifer Lawrence si Natalie Portman sunt actrite de renume, toate sunt, de asemenea, femei talentate si elegante. Toate arata natural si sunt considerate icoane ale modei si frumusetii. De asemenea, sunt cunoscute pentru stilul lor unic si prezenta lor carismatica. Toate aceste actrite sunt femei foarte talentate care au fost alese sa o reprezinte pe Miss Dior.

In concluzie

Charlize Theron, Marion Cotillard, Jennifer Lawrence si Natalie Portman sunt actrite celebre care au fost alese sa reprezinte brandul Miss Dior. Toate sunt femei talentate, cu o prezenta carismatica si o frumusete unica. Ele sunt cunoscute pentru stilul lor unic si pentru prezenta lor carismatica. Actritele sunt alese sa reprezinte brandul pentru ca sunt femei talentate, care au o prezenta carismatica si o frumusete unica.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Tiesto?

Sursa: https://www.le-saviez-vous.fr/quelle-actrice-fait-la-pub-miss-dior/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More