Care sunt actorii din serialul turcesc The Tailor

Serialul turcesc „The Tailor” (Terzi) este una dintre marile noutati din catalogul Netflix in 2023. Productia a fost creata de Onur Güvenatam si, cu o poveste plina de drama, mister si suspans, cauta sa aiba un impact asupra abonatilor platformei.

Potrivit sinopsisului oficial al dramei, il vom intalni pe Peyami. Acesta este un croitor celebru care se indragosteste de clienta sa, care se dovedeste a fi logodnica celui mai bun prieten al sau. Adevarul este ca toti trei au secrete intunecate care le vor da in curand vietile peste cap.

Care sunt actorii din serialul turcesc The Tailor

Çağatay Ulusoy in rolul lui Peyami Dokumacı

Cagatay Ulusoy il interpreteaza pe protagonistul Peyami Dokumacı, un croitor care a mostenit talentul si succesul in afaceri al bunicului sau. Odata cu moartea bunicului sau, tanarul este nevoit sa se apropie de tatal sau, un om de care i-a fost rusine multa vreme.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Riverdale

Sifanur Gül in rolul lui Esvet / Firuze

Esvet este principalul personaj feminin din aceasta drama. Ea este introdusa in mod misterios, fugind de o relatie abuziva si perturband viata lui Peyami cu secretele lor. Actrita care ii da viata tinerei femei este Sifanur Gülw care are in filmografia sa „Hayatimin Sans”, „I Loved You Once” si „Asqof Zojajiyya”.

Salih Bademci in rolul lui Dimitri

Dimitri este cel care completeaza triunghiul de protagonisti al povestii. De rolul sau se ocupa actorul Salih Bademci, popular pentru participarea sa la productiile „Orage des passions” si „İlk ve Son”.

Olgun Simsek in rolul lui Mustafa

Unul dintre cele mai mari secrete ale lui Peyami este faptul ca tatal sau, Mustafa, este handicapat mintal. Actorul turc Olgun Simsek preia rolul acestui personaj complex. El a facut parte din distributia filmelor „Jolie”, „Yalan Dünya”, „Kapalıçarsı” si a altor proiecte.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Who Killed Sara?

Berrak Tüzünataç in rolul lui Cemre

Berrak Tüzünatac joaca rolul central in serial. Artistul este, de asemenea, scenarist si producator. El a mai participat la proiecte precum „The Way We Are”, „Fi” si „El engaño”.

Sursa: https://45secondes.fr/liste-des-acteurs-et-personnages-de-the-tailor-qui-est-qui-dans-la-serie-turque-netflix/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More