Care sunt actorii care joaca in The Walking Dead

Rick Grimes este personajul principal al serialului. Rick este serif si apare inca din primul episod. In primul sezon, se trezeste intr-un spital, in urma unei rani grave si descopera o lume devastata de zombies. Isi va cauta cu disperare sotia si fiul si se va intalni cu alti supravietuitori. Andrew Lincoln a inceput sa joace inca de la o varsta frageda in filme si in seriale. Il cunoasteti, fara indoiala, din Love Actually.

Jon Bernthal in rolul lui Shane Walsh

Shane Walsh este cel mai bun prieten al lui Rick. Crezand ca a murit, se cupleaza cu sotia acestuia si se ocupa de fiul acestuia, Carl. Insa, atunci cand Rick reuseste sa ii gaseasca, Shane va deveni unul din cele mai controversate personaje ale serialului fiind totodata personajul preferat al telespectatorilor si unul din cele mai rele personaje din The Walking Dead.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in serialul Wednesday?

Jon Bernthal si-a inceput cariera in anul 2000 si a primit roluri mici in seriale precum Law & Order si CSI : Miami. A devenit cunosut in 2007 dupa rolul din The Class.

Chandler Riggs in rolul lui Carl Grimes

Carl Grimes este fiul lui Rick. Personaj extrem de important al serialului, il regasim de-a lungul sezoanelor, crestem impreuna cu el si invatam sa supravietuim impreuna cu el. Ne atasam cu deosebita usurinta de el. Fiind extrem de tanar, Chandler nu a jucat in multe filme, a intepretat rolul unui zombie in Jesus H. Zombie.

Norman Reedus in rolul lui Daryl Dixon

Personaj secundar la inceputul serialului, daorita carismei devine unul din cele mai importante personaje ale serialului. In 1999 actorul reuseste sa se faca cunoscut interpretand rolul lui Murphy McManus, un hot in The Boondock Saints.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in sezonul 7 al serialului Riverdale

Sursa: https://actorsfactory-studio.fr/acteur-the-walking-dead/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More