Care sunt actorii care joaca in All My Friends are Dead

All My Friends are Dead este un film disponibil pe Netflix. daca vrei sa cunosti toti actorii si actritele care joaca in All My Friends are Dead citeste randurile de mai jos. Este vorba despre o comedie neagra originara din Polonia care se mandreste cu o distributie importanta si talentata deopotriva si cu personaje amuzante.

Fiecare personaj in parte are propria sa poveste.

Care sunt actorii care joaca in All My Friends are Dead

Julia Wieniawa-Narkiewicz in rolul lui Anastazja. Un astrolog care pare mai interesata sa le spuna altora care sunt semnele lor astrologice decat sa se preocupe de propria sa viata si de problemele sale. Ceilalti sunt mereu pe primul loc pentru ea. Actrita interpreteaza rolul lui Zosia Wolska in Nobody Sleeps Tonight.

Michal Meyer in rolul lui Grzegorz Dabrowski. Noul partener de ancheta pentru inspectorul Kwasniewski, neexperimentat si bolnav din cauza unei tragedii care a avut loc in ziua de Anul Nou.

Asemanatoare

Care sunt cele mai interesante noutati pe Netflix in luna…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce filme poti vedea in Martie pe Netflix

Adam Turczyk in rolul lui Jordan. Iubitul lui Anastazja spera sa reuseasca in industria muzicala ca si artist hip-hop. Actorul joaca si in serialul polonez Osiecka.

Nikodem Rozbicki in rolul lui Pawel. Iubirea dintre Gloria si un tanar adult extrem de naiv pentru varsta sa. Este un actor tanar insa apreciat in Polonia.

Monika Krzywkowska in rolul lui Gloria. Krzywkowska joaca rolul Gloriei, o femeie de varsta mijlocie care incarneaza stereotipul de cougar asumandu-si un rol similar cu cel al mamei lui Stifler. A jucat in numeroase seriale de televiziune poloneze incepand cu anul 1999 printre care Dom.

Katarzyna Chojnacka in rolul lui Angelika. Iubita lui Daniel este cea care a pastrat un secret prea multa vreme.

Szymon Roszak in rolul lui Robert. Cel mai bun prieten al lui Rafal pe care multi ii compara cu Jay si Silent Bob. Il macina ideea ca iubita sa are un secret pe care nu vrea sa i-l dezvaluie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune filme SF pe Netflix in 2021

Sursa: https://ayther.fr/tous-mes-amis-sont-morts-actrices/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More