Care este semnificatia prenumelui Sara

Sara este un prenume de origine ebraica care inseamna “printesa” sau “suverana”.

Care este semnificatia prenumelui Sara

Sara este un prenume foarte vechi. In ebraica semnifica printesa. Acest prenume isi are originea in Geneza Vechiului Testament. Sara este sotia lui Avraam. Biblia spune ca cei doi nu puteau avea copii si au primit promisiunea divina ca vor avea numerosi descendenti. Profetia s-a realizat la scurt timp, Sara nu era foarte in varsta pentru a avea opii. Sara a dat nastere unui baiat, lui Isaac. Din acest motiv Sara este un nume de origine ebraica extrem de popular in sanul tuturor religiilor. Sfanta Sara este in egala masura protectoarea tiganilor denumita Sara cea neagra.

Care este personalitatea lui Sara?

Sara se distinge prin natura sa rezervata, timida chiar. Nu se simte in largul sau atunci cand este nevoita sa ia cuvantul in public, are mari emotii. Cu toate acestea, in cercul de prieteni Sara este apreciata datorita faptului ca are un simt al umorului dezvoltat. Poseda arta de a cultiva legaturile cu oamenii datorita faptului ca este un fin psiholog. Pe plan profesional Sara va excela in domenii precum marketing si comunicare, publicitate si in tot ceea ce tine de retelele sociale. Tinutele pe care le adopta sunt mereu la moda.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia prenumelui Lena

Sara incearca sa nu intre cu nimeni in conflicte si sa rezolve pasnic orice problema. Insa asta nu inseamna ca ii este frica de dificultati, le infrunta fara probleme. Caracterul ei se distinge prin excelente calitati de lupta, prin fermitate si vointa chiar daca alege sa nu isi expuna adevarata putere in public.

Sara este un nume de lider. Viseaza la cariera si la faima, vizeaza sa ii conduca pe altii si incearca sa invete de-a lungul intregii vieti.

Semn astrologic: Leu;
Culoare: rosie;
Piatra pretioasa asociata: rubin;
Numar norocos: rubin;
Metal pretios asociat: aur;

 

Sursa: https://madame.lefigaro.fr/prenoms/prenom/fille/sarah

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More