Care este semnificatia prenumelui Leah

Prenumele Leah este de origine evreiasca. Lea este sotia lui Iacov, i-a nascut acestuia din urma sase baieti. Cea mai probabila semnificatie a prenumelui Leah este “vaca salbatica”, “leoaica” sau “gazela”.

Caracterul persoanelor care poarta prenumele de Lea

Pozitiva din fire, Lea este o persoana simpatica. Lea este, de asemenea, o dulceata si simte nevoia sa fie inconjurata de bunatate. In ceea ce priveste obiectivele sale, Lea nu se teme si le va atinge, chiar daca asta inseamna sa se puna pe ea insasi la incercare pentru a face acest lucru. Este apropiata de familia ei, insa poate fi si prea fermecatoare cu cei din jurul ei. In copilarie, Lea este pasionata de sport. Sa fie in centrul atentiei este foarte important pentru ea. Pentru a face fata egocentrismului ei, este esential sa fie ascultata. Si, pentru ca ea sa invete sa dezvolte empatia, este important sa se deschida catre ceilalti.

Asemanatoare

Care este semnificatia prenumelui Claudia?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce semnificatie are numele Ionut?

Lea este o persoana care acorda o mare importanta familiei si radacinilor sale. Desi este foarte deschisa si curioasa, deseori insetata de lucruri noi si adora sa calatoreasca, are nevoie sa isi reincarce bateriile in mod regulat alaturi de cei dragi si de locurile pe care le cunoaste. Cu o puternica tenta creativa, este vorbareata, entuziasta, dar foarte sincera, ceea ce poate face ca, uneori, cuvintele ei sa raneasca… fara ca aceasta sa fie vreodata cu adevarat intentia ei: generoasa si iubitoare, Lea incearca sa dea dovada de bunatate fata de toti cei din jurul ei.

Lea este impulsiva si incitanta in acelasi timp. Cu toate acestea, are un caracter echilibrat, ceea ce o face foarte simpatica. Ea este capabila sa abordeze fiecare eveniment cu discernamant. Intotdeauna isi face timp sa se gandeasca profund inainte de a lua o decizie, mai ales cand este una importanta. La prima vedere impunatoare, Lea este generoasa si primitoare. Deschisa si comunicativa, ii place sa impartaseasca si sa faca schimb de idei.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Oliver

Semn astrologic: Taur
Culoare: rosu
Numarul norocos: 11
Piatra pretioasa asociata: Smarald
Metal: Argint

Sursa: https://www.journaldesfemmes.fr/prenoms/lea/prenom-487

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More