Care este semnificatia prenumelui Iustin

Derivat din latinescul „justus”, Iustin semnifica „rezonabil”, „care respecta legea”.

Semn astrologic inrudit: Leu
Culoare : Albastru
Numar norocos: 3
Piatra pretioasa asociata : Turcoaz
Metal pretios asociat: Argint

Iustin este un om de incredere, voluntar si independent. Este foarte amabil si cauta sa fie de ajutor in orice moment. Este foarte muncitor si se dedica din toata inima activitatilor sale, dar sensibilitatea sa il poate face sa se descurajeze la cea mai mica critica, deoarece ii lipseste increderea in sine. Perseverenta si puterea sa de gandire il ajuta sa nu renunte la efort pana cand isi atinge obiectivele. Simtul umorului il ajuta sa descurce situatiile dificile. Prieten sincer si jovial, Iustin este atent cu familia sa, care este esentiala pentru el. Temperamentul sau calm ii permite sa se bucure de o viata linistita in care se poate dedica hobby-urilor sale preferate. Creativ, el se daruieste cu placere activitatilor artistice. Este deseori cu gandurile sale, iar distragerea atentiei ii poate juca feste.

Asemanatoare

Care este semnificatia prenumelui Claudia?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Sebastian

Iustin si femeile

In dragoste, Iustin este un domn romantic si foarte curtenitor. Nu este niciodata brusc sau opresiv si intelege foarte bine ce isi doresc femeile. Putin timid, nu se va indragosti niciodata de o femeie daca nu se simte in deplina siguranta. Cauta pe cineva care este amabila si stabila, ca si el. Este mai sensibil decat majoritatea barbatilor si aceasta calitate il poate face uneori vulnerabil, dar ii confera si o anumita finete si capacitatea de a se pune in locul celuilalt. Este, de asemenea, un barbat fermecator, dar dificil de multumit. Atunci cand este indragostit, nu incearca sa isi controleze partenera si o lasa sa vina si sa plece dupa cum doreste. Pe de alta parte, are nevoie de sinceritate, de confort si de timp in familie. Iustin viseaza sa isi petreaca intreaga viata alaturi de aceeasi femeie. Este credincios, sincer si nu este deloc un afemeiat, nu cauta cuceriri, ci stabilitate.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Oliver

Sursa: https://www.magicmaman.com/prenom/justin,2006200,13606.asp

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More