Care este semnificatia prenumelui Amaia

De origine basca, Amaia semnifica “sfarsit” sau, prin extensie, “absolut”, “perfectie”.

Amaia este o persoana plina de surprize. In prezenta sa, nu stim daca va exploda de nervi sau va incepe sa rada. Este extrem de emotiva si sensibila. Amaia are nevoie sa fie in continua miscare. Are mare incredere in fortele proprii si este o persoana extrovertita. Participa in mod activ la toate activitatile oferite de viata. Cu toate acestea, exista situatii in care ii este destul de greu sa se stabilizeze, sa isi gaseasca echilibrul.
Anturajul sau, caminul sau reprezinta adevaratul centru de gravitatie al vietii. Intuitia si sensibilitatea se confunda total in cazul sau.

Emotivitatea

Amaia este atat de emotiva incat are uneori reactii imprevizibile, un amestec de bucurie cu tristete. Amaia este rapida in reactii, este capabila de orice si, daca se simte in pericol, daca familia sa este in pericol, Amaia reactioneaza imediat, fara sa stea pe ganduri. Amaia se poate dedica trup si suflet unei cauze pe care o considera justa. Amaia stie sa aiba o viziune obiectiva asupra vietii.

Asemanatoare

Care este semnificatia prenumelui Claudia?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Abigail

Activitatea

Uneori, Amaia este capricioasa, tiranica chiar. Pentru a contrabalansa aceasta tendinta, trebuie ca Amaia sa evolueze intr-un mediu stabil. Amaia este mai atasata de caminul sau, de familia sa, mai mult decat de mediul profesional. Amaia este o persoana sociabila, ii place sa primeasca, este gazda perfecta.

Senzorialitate

Fidela si mai sentimentala decat lasa de obicei sa se vada, sexualitatea sa nu este atat de simpla. Tabuuri familiale si sociale vin sa ii tulbure senzualitatea.

Amaia radiaza pur si simplu atunci cand este inconjurata de persoanele care o iubesc si pe care le iubeste. Aceasta fericire, aceasta bucurie de a trai ii permite sa reuseasca in viata, atat pe plan personal cat si pe plan profesional. Va reusi sa duca la bun sfarsit tot ce isi propune.

Sursa: https://www.enfant.com/prenoms/filles/amaia-10958

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More