Care este semnificatia numelui Sebastian

Sebastian este un prenume care provine de la numele latin Sebastianus, considerat fiind sinonim al unui alt nume, Augustus. Sebastos este un adjectiv care se traduce prin “vulnerabil” iar august provine de la numele Augustus, formand o noua legatura cu numele imparatului Caius Iulius Caesar Sebastos, care este de fapt primul om ce a avut onoarea sa poarte acest nume. Sebastos semnifica venerat, respectat.

Tipul de caracter pe care il au purtatorii numelui Sebastian

Sebastian este un prenume care denota o personalitate blanda. Generos, Sebastian are nevoie de tandrete. Este o persoana binevoitoare, interesata de binele semenilor sai. Sebastian isi va duce la bun sfarsit toate obiectivele, nu ii este teama de provocari, nu ii este teama de noutate in viata sa.

Copil, lui Sebastian nu ii place agresivitatea. Parintii lui Sebastian, pentru a se asigura de faptul ca au un copil fericit si implinit, trebuie sa petreaca mult timp alaturi de el, sa ii acorde atentia necesara, sa fie atenti la nevoile sale. Daca observa ca este vulnerabil, parintii trebuie sa il incurajeze sa se exprime, sa il ajute sa isi gaseasca echilibrul.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia prenumelui Iustin

Extrem de sensibil, Sebastian este o persoana emotiva care se lasa coplesit de emotii. Este, in egala masura cunoscut pentru personalitatea sa contrastanta. Altruist si egocentric deopotriva, Sebastian este o persoana solitara care cauta adesea compania semenilor.

Personalitatea lui Sebastian este un adevarat mister pentru persoanele din anturajul sau. Asta deoarece persoanele din jurul sau nu reusesc sa inteleaga mereu ce se intampla in interiorul sau. Sebastian nu isi asculta mereu inima, eforturile sle de a face lumea mai buna sunt destul de slabe, motiv pentru care mai are de muncit la acest aspect, pentru a deveni o persoana castigata din punct de vedere emotional.
De obicei, Sebastian este in cautare de persoane cu care sa impartaseasca acelasi mod de gandire.

Sursa: https://www.pratique.fr/prenom-sebastien-histoire-fete-popularite-personnalite.html

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More