Care este semnificatia numelui Oliver

Oliver este un prenume inspirat fara indoiala din arborele care ne da masline. Unii ii confera origini germanice insa aceasta ipoteza nu a fost inca verificata. Simbolul copacului apare drept urmare cea mai plauzibila ipoteza. Maslinul este arborele intelepciunii prin excelenta. Era un arbore sacru pentru Atena si pentru Biserica catolica deopotriva deoarece Mantuitorul Iisus Hristos si-a petrecut ultimele zile din viata pe Muntele Maslinilor.

Caracterul baietilor care poarta numele de Oliver

Numerosi sunt baietii care poarta numele de Oliver. Oliver ar putea fi un profesor excelent. Este calm, rabdator, un excelent pedagog pe care toata lumea il asculta cu deosebita placere atunci cand vorbeste. Este in egala masura un mare seducator caruia ii place compania doamnelor si domnisoarelor.

Asemanatoare

Care este semnificatia prenumelui Daciana?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Oliver

Insa, atentie, atunci cand iubeste, Oliver este extrem de fidel. Nu suporta singuratatea si simte nevoia sa fie inconjurat de prietenii sai cu care are obiceiul sa iasa, sa se distreze si sa calatoreasca. Da dovada de sange rece in situatiile mai complexe. Oliver este in egala masura un mare visator, uneori pare deconectat de realitate. Este o persoana rabdatoare care prefera sa astepte decat sa forteze lucrurile. Stie totusi cum sa fie eficient si se descurca in absolut orice situatie.

Oliver celebri

Numeroase sunt celebritatile care poarta numele de Oliver. Printre ei se numara realizatorii si scenaristii Oliver Assayas si Oliver Dahan, politicianul Oliver Besancenot, deputatul si omul de stat Oliver Falorni precum si inaltul functionar si om politic Oliver Ferrand.

Ii amintim si pe jurnalistii si animatorii Olivier Mazerolle, Olivier Galzi si Marc-Olivier Fogiel, jucatorul de handbal Olivier Girauldt si comedianul de renume international Olivier Martinez.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Lina?

Printre alti Oliver celebri se numara si politicianul si militarul englez din secolul al XVII-lea Oliver Cromwell, cineastul american Oliver Stone sau comedianul originar din Quebec, Olivier Guimond. Tu ce alti Oliver celebri cunosti? Ce parere ai despre acest prenume? Mai este sau nu de actualitate?

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More