Care este semnificatia numelui Noel

Noel este un prenume care provine din latinescul Natalis care inseamna nastere. Daca este sa amintim originea franceza a numelui, Noel inseamna Craciun. In ziua de azi, Noel este unul din cele mai cautate prenume de familiile care isi doresc pentru baietelul lor un prenume modern si original deopotriva.

Noel este o persoana fermecatoare si seducatoare. Atunci cand isi doreste ceva, stie cum sa se faca inteles pentru a obtine acel ceva fara prea mari eforturi din partea sa. Furia sa este brusca insa trecatoare in egala masura. Are un zambet atat de dulce incat oricine il va ierta in cazul in care greseste.

Copil, Noel este autonom inca de la o varsta frageda si isi va arata rapid personalitatea puternica. Este un barbat voluntar si abil care stie sa se faca iubit si apreciat de persoanele din jurul sau. Atunci cand are persoane dragi in jur isi da masca jos pentru a-si arata adevarata fata: sensibil, complex si in cautare de afectiune sincera.

Asemanatoare

Care este cel mai popular prenume in 2024? Secretele…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Oliver

Personalitatea lui Noel se distinge prin tenacitatea sa pe toate planurile, in toate domeniile vietii. Aceasta trasatura de caracter il pozitioneaza pe Noel drept concurent de temut pentru oricine dar si un cuceritor venerat. Datorita sangelui rece de care da dovada si o stapanire de sine incomparabila, Noel nu isi afiseaza problemele in public, reuseste sa le disimuleze, reuseste sa isi pastreze calmul chiar si in cele mai dificile situatii.

Este genul de persoana care ramane impasibila si care nu se lasa niciodata influentat de emotii. Acest lucru il face pe Noel indispensabil atunci cand o situatie pare pierduta. Da dovada de ratiune si de calm insa acest lucru nu inseamna ca este o persoana lipsita de inima. Noel este de obicei extrem de gelos. Pentru a fi fericit, trebuie sa isi gaseasca o fiinta slaba, pe care sa o manipuleze si sa o manevreze asa cum isi doreste.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Oliver

Sursa: https://www.journaldesfemmes.fr/prenoms/noel/prenom-535

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More