Care este semnificatia numelui Maya

Maya este un prenume care vine de la Mar-yam care in ebraica inseamna “picatura de mare”, simbol al puritatii si al nobletei. Maya se afla in stransa legatura cu prenumele Maryam si, drept urmare cu Maria in versiune orientala. De aceea o sarbatorim si pe Maya pe data de 15 august. Originea acestui prenume ramane totusi enigmatic. Este asociat in egala masura cu cultura precolumbiana sau cu o varianta a prenumelui britanic May.

Maya este plina de energie. Maya este sigura pe ea, are o personalitate puternica, are un caracter puternic si isi impune autoritatea naturala anturajului. Discreta si eficienta totodata, extrem de activa, Maya este o persoana generoasa, devotata si intotdeauna gata sa ajute pe cineva. Mandra si exigenta, pentru Maya prioritara este viata de familie. In relatia de iubire este posesiva si protectiva totodata.

Maya este o femeie pasionala si curajoasa. Nu este genul care se da usor batuta. Este genul antreprenor si are o anumita tendinta de a comanda si a da ordine. Este o persoana onesta si directa. Atunci cand are ceva de spus o face fara menajamente si este de cele mai multe ori sincera.

Asemanatoare

Care este semnificatia prenumelui Daciana?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce prenume de fete vor fi in tendinte in 2022

Este o persoana prietenoasa si nu ii este greu sa ii abordeze pe ceilalti si este dinamica. Este foarte curioasa, este insetata de aventura si este dornica sa descopere tot felul de lucruri.

Se lasa ghidata de emotii in unele situatii, este impulsiva ceea ce uneori ii poate provoca mari accese de furie. Insa acest lucru nu o impiedica sa fie o persoana apreciata de anturajul sau. Este destul de materialista insa, cu persoanele apropiate este extrem de generoasa. In iubire este extrem de exigenta cu partenerul de viata. Nu tolereaza nicio greseala din partea acestuia. Chiar daca tine la libertatea sa, are tendinta sa fie geloasa si posesiva cu jumatatea sa.

Sursa: https://mail.yahoo.com/d/folders/1?reason=invalid_crumb

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More