Care este semnificatia numelui Marco?

Numele Marco este de origine araba si latina. Poate fi scris si Marcos sau Markos. Numele inseamna „dedicat lui Marte, zeul roman al razboiului”.

Semnificatie: Marco este unul dintre prenumele derivate din Marcos. Oricine poarta acest nume va fi sarbatorit pe 25 aprilie.

Caracterul baietilor care poarta numele de Marco

Marco este un individ hotarat. El este adesea chemat sa faca fata provocarilor. Marco este, de asemenea, un pic strict, precum si muncitor. Este riguros si, uneori, Marco poate fi un pic prea implacabil. Nu se teme sa accepte o provocare si isi va atinge obiectivele pe care si le-a propus. In copilarie, iesirile culturale puncteaza viata lui Marco, caruia nu-i place inertia si are nevoie sa faca lucruri. Stii ca este incantat sa ia parte la acest proiect. Pentru a-l ajuta sa se dezvolte, trebuie sa pastram lucrurile usoare si sa-l incurajam sa se distreze. Acest lucru il ajuta sa faca fata micilor sale excese de seriozitate, invatandu-l in acelasi timp sa se relaxeze si sa se bucure de momentele de calm.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia prenumelui Amaia

Istoricul prenumelui Marco

Sfantul Marcu ne-a lasat o evanghelie; nu a fost unul dintre apostoli, dar Petru l-a protejat si se pare ca a fost martor la scena din Gradina Ghetsimani, unde Isus a fost arestat; mai tarziu, i-a intalnit pe Sfantul Paul si pe Sfantul Barnaba si a evanghelizat impreuna cu ei; il vedem intre Roma si Alexandria raspandind cuvantul sau; este posibil ca Traian sa-l fi trimis la martiriu; relicvele sale au fost aduse de venetieni, iar Sfantul Marcu de Venetia, al carui patron este, a fost si el martor.

Marco este un cavaler, combinand la perfectie farmecul si puterea. Pe de alta parte, nu este un psiholog pasionat si uneori are dificultati in a intelege reactiile umane, in special pe cele ale femeilor. Are o autoritate naturala si isi conduce trupele fara a fi prea tiranic. Marco este, de asemenea, un idealist care vrea sa realizeze lucruri marete pentru a face lumea mai buna. Are o parere foarte buna despre el insusi si poate fi usor orgolios. Dar este, de asemenea, curajos si onest. Ii respecta pe cei slabi si nu ezita sa le ia apararea. Ii plac oamenii fara defecte sau vicii si nu suporta meschinariile. Este, de asemenea, destul de timid, contrar a ceea ce ar putea sugera exteriorul sau increzator si puterea privirii sale.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia prenumelui Daciana?

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More