Care este semnificatia numelui Maira

Maira este un prenume ce provine din mitologia greaca si inseamna stralucitor. In Bibilie, Maira este un prenume ce inseamna iubit de Dumnezeu, eminent, inalt.

Maira tinde sa aiba o personalitate iubitoare. Prin urmare, ea este grijulie si are nevoie de atentie. Maira este, de asemenea, joviala. Este grijulie, insa uneori poate fi dezorganizata. Isi stabileste singura obiective, se provoaca fara sa clipeasca si duce lucrurile la bun sfarsit. In copilarie, nu-i placea sa fie singura si avea nevoie sa fie inconjurata de iubire. In calitate de parinti ai unei mici Maira, va va placea sa iesiti impreuna in familie sau cu prietenii, de exemplu. Pentru ca ea sa se simta bine, trebuie sa fiti atenti si incurajatori si sa-i oferiti posibilitatea de a fi independenta. Acest lucru o ajuta sa faca fata tendintei sale de a depinde de altii, invatand-o in acelasi timp sa se descurce singura.

Activitate

Cu o vointa surprinzator de puternica, Maira poseda mari resurse nesperate; stie ce vrea si cum sa obtina cu viclenie.Maira crede ca simpla ei prezenta si participare are prioritate fata de actiune. Ea se adapteaza foarte usor la situatii si la oameni, atata timp cat acestia sunt apropiati de interesele ei. relativ fragila, vitalitatea ei nu este complet satisfacatoare si este supusa psihicului ei. Maira este sociabila doar in masura in care ceilalti se incadreaza in lumea ei interioara. Ea nu va ezita sa isi foloseasca tot farmecul si cochetaria pentru a atinge acest obiectiv. Maira vrea totul si totul imediat si, confundand viteza cu graba, uneori lasa sa-i scape sansa printre degete.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Beniamin

Inteligenta

Maira are o minte sintetica, asimiland totul, intelegand totul dintr-o privire si nu se preocupa de detalii. Cu toate acestea, Maira are tendinta de a se descuraja rapid atunci cand se confrunta cu dificultati.

Afectivitate

Cu Maira, este totul sau nimic, ii place sau nu ii place, fie functioneaza, fie nu functioneaza. Este temperamentala si acest lucru trebuie tratat cu grija. Capricioasa, trebuie sa ai tact si sa fii bland cu ea pentru a nu cadea in capcana ei.

Senzorialitate

Mai mult sentimentala decat senzuala, senzorialitatea ei este direct legata de dorinta ei de a face pe plac, de puterea ei de seductie si de cautarea confortului. Farmecul ei este de asa natura incat o deruteaza, o deconcerteaza, ba chiar o dispera, pana cand il intalneste pe barbatul care o poate controla.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Noel

Sursa: https://significations.fr/que-veut-dire-maira/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More