Care este semnificatia numelui Lina?

Vrei sa afli semnificatia numelui Lina?

Lina este cel mai adesea considerat drept un diminutiv pentru Angelina, Carolina, Adelina, Paulina sau Celina si este un nume foarte in voga in anul 2021.

Din acest motiv, este destul de dificil sa stim ce inseamna, sa aflam originea sa exacta, deoarece inseamna mai multe lucruri in diferite limbi. Astfel ca, este un nume multicultural. In chineza, « lina » inseamna “frumusete pretioasa” sau “floare de iasomie”, in araba « tandra » si in greaca « mesagera ».

In Coran este citat acest nume, desemnand un palmier care da curmale foarte bune. Feminina, Lina este o persoana care adora sa atraga atentia asupra ei, dar care prefera sa ramana in acelasi timp discreta in ceea ce priveste viata sa privata.

Lenea si mediocritatea nu fac parte din dictionarul sau. O femeie de caracter, ferma si foarte corecta din punct de vedere moral, nimic nu ii rezista.

Asemanatoare

Ce semnificatie are numele Ionut?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Beniamin

Adora sa conduca, sa dea sfaturi si se implica trup si suflet in tot ceea ce face. Si chiar daca este mai rezervata si mai discreta, are cea mai afirmata si decisa personalitate. Este nobila si seducatoare si este o persoana simpla in acelasi timp.

Si totusi, stie sa isi stapaneasca la perfectie emotiile, un lucru care poate sa ii intimideze pe cei din jur. Este perfectionista si idealista si vrea mereu sa progreseze.

Viseaza la iubire si la armonie si este in cautare de perfectiune. Este concilianta si binevoitoare pentru a mentine cele mai bune raporturi cu cei din jur chiar daca nu este mereu cea mai toleranta.

In iubire, Lina se va folosi de farmecele sale, dar se arata destul de exigenta atunci cand trebuie sa aleaga printul pe cal alb.

Doar un barbat atent si tandru ii va atraga atentia si ii va castiga inima. Se va indrepta inspre domeniul medical sau juridic sau in orice alt domeniu unde se va simti utila pentru cei din jur.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care vor fi cele mai populare prenume in 2024?

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More