Care este semnificatia numelui Ariana

Ariana este un prenume feminin de origine latina, in tendinte de cativa ani deja. Ariana este un prenume in stil latino. Semnul sau astrologic asociat prenumelui Ariana este Sagetatorul.

Ariana este un prenume de origine spaniola. Provine de la “Ariadne” si semnifica sacru, sfant.
Mai exista inca o ipoteza conform careia Ariana este un prenume care provine din galeza si semnifica “argint”.

Care este semnificatia numelui Ariana

Ariana este prenumele unei fete ambitioase. Este vorba despre o persoana voluntara, in cautare constanta de atentie. In unele cazuri, Ariana se dovedeste a fi extrem de imprudenta. In plus, exista situatii in care ii lipseste complet motivatia chiar daca se bucura de sprijinul celor din jur.

Teama de a se lansa in unele provocari nu exista in cazul ei, da tot ce are mai bun din ea pentru a-si duce toate obiectivele la bun sfarsit.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia prenumelui Alba

Copil, Ariana nu apreciaza lipsa de activitate, trebuie sa aiba mereu ocupatie altfel simte ca se plictiseste si incepe sa fie agitata. Adora activitatile cerebrale. Are nevoie sa isi fixeze scopuri de atins. In fata temeritatiii de care da dovada uneori, parintii trebuie sa ii arate sprijin si afectiune, sa o incurajeze, sa o invete sa fie rabdatoare, astfel incat sa invete sa isi gestioneze propriile asteptari.

Este dispusa sa depuna eforturile necesare indiferent daca aceste eforturi o solicita destul de mult, atat fizic cat si psihic deoarece este constienta de faptul ca doar asa va reusi sa obtina ce isi doreste cu adevarat. Punctul sau forte este intuitia, lasa uneori impresia ca stie ceea ce gandesc persoanele din jurul sau sau ca le cunosc intentiile pe care, de cele mai multe ori acestia se straduiesc sa le ascunda de ochii lumii.

Ariana este o persoana care pune mare accent pe dreptate si pe etica si niciodata nu va apela la mijloace mai putin corecte pentru a putea avea parte de ceea ce isi doreste.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce prenume de fete vor fi in tendinte in 2022

Sursa: https://www.parents.fr/prenoms/ariana-35563

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More