Care este semnificatia numelui Anais

Origine: ebraica
Semnificatie: Anais inseamna gratioasa in ebraica
Sarbatoare: 26 iulie

La origini, Anais era un prenume mixt, unul care se putea da atata baietilor, cat si fetelor. Se feminineaza insa mai ales datorita aparitiei parfumului Anais de la Cacharel in anul 1980. Prenumele este din ce in ce mai popular in aceasta perioada si este in top 20 prenume date de catre parinti copiilor. Parintii adora aspectul sau exotic. In plus, este un prenume scurt si usor de retinut.

Personalitatea lui Anais. Anais este o fata care este plina de energie. Ambitioasa si determinata nu ezita nu ezita sa se lanseze in cele mai mari proiecte. Gratioasa si plina de viata, este foarte Fidela atat in iubire, cat si in domeniul priteniei. Chiar daca este uneori prea sincera cu oamenii pe care nu ii cunoaste, este foarte iubitoare, foarte atenta cu cei din anturajul sau.

Asemanatoare

Care este semnificatia numelui Maira

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Dorian

Fetele cu numele de Anais sunt dotate cu o mare imaginatie. Adora sa inventeze povesti cu personaje, sa se joace… uneori sunt lunatice si posesive. De asemenea, fetitele cu acest nume sunt fetite dulci, dar care dau dovada de o imaginatie debordanta. Desene, jocuri de constructie, ciclism, perle, dans… cu ele toate zilele sunt trepidante.

Au mereu o mie de proiecte in cap si stiu sa treaca la actiune. Pot sa conteze pe determinarea lor si sunt sigure mereu ca vor reusi. Profilul lor este unul foarte organizat si capacitatea lor de a-si impune vointa sunt adevarate atuuri, atat pe plan privat, cat si pe plan profesional. De asemenea, sunt persoane foarte interesante de aparenta lor si apreciaza obiectele luxoase.

Anais acorda cea mai mare importanta si relatiei sentimentale, care este prioritara pentru ele. Este o persoana Fidela si afectuoasa. In acelasi timp, este o persoan responsabila. Poti sa ii dai sa faca orice.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Lina?
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More