Care este semnificatia cifrei 21

21 este considerat numarul transformarii in numerologie. Persoanele nascute in data de 21 a lunii trec, de-a lungul vietii, printr-o anumita schimbare a personalitatii pentru a intelege legile superioare ale Universului.

Persoanele nascute in data de 21 a lunii sunt considerate creative si devotate. Sunt pasionate de istorie si de mituri dar si de filozofie, de intrebarile cu privire la viata si la moarte. In plus, le place sa descopere singure diferitele aspecte ale vietii.

Numerologia numarului 21

Aceste persoane sunt extrem de respectuoase deoarece ii respecta pe altii si se pliaza fara probleme pe nevoile si cerintele celor din jur. Iubesc si pretuiesc persoanele din jur. Sunt persoane intuitive și sincere dar si romantice. Sunt prudente atunci cand vine vorba de rezolvarea unor probleme. In primul si in primul rand, le place sa inteleaga esenta oricarei probleme le apare in cale. Isi fac timp sa stranga cat mai multe informatii despre un subiect si se gandesc indelung la o problema. Mai apoi, intocmesc un plan de actiune pentru a rezolva cat mai eficient cu putinta problema respectiva si cat mai rapid.

Asemanatoare

Cum se calculeaza numarul activ in numerologie?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 12 in numerologie

Persoanele nascute in data de 21 a lunii poseda toate calitatile numarului 2 si energia numarului 1. Astfel de persoane au nevoie de comunicari spirituale si psihice deopotriva. Sunt romantice si au, de obicei, o viata intima implinita.

Aceste persoane sunt, cel mai adesea inteligente si nu sunt deloc mandre de faptul ca ofenseaza alte persoane insa pot deveni extrem de agasante deoarece sunt firi extrem de pesimiste. Sunt considerate de persoanele din jurul lor veritabili dictatori deoarece le place ca lucrurile sa fie facute dupa cum dicteaza ele, nu altfel.

Persoanele nascute in data de 21 pot fi, in egala masura extrem de nervoase si paranoice deoarece, in astfel de situatii nu mai au optiuni sau posibilități viabile. Uneori, pot fi agitate și extrem de sensibile, dar și slabe.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 11 in numerologie

Sursa: https://www.conscience-et-eveil-spirituel.com/signification-du-nombre-21.html

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More