Care este semnificatia cifrei 15 in numerologie

Ai intalnit deja de mai multe ori cifra 11 in viata ta? Ar putea fi cifra 15 numarul tau norocos in numerologie? Nu ar trebui sa ignori acest numar atunci cand il intalnesti deoarece are o serie de semnificatii deosebit de importante.

Ce este numarul 15?

Numarul 15 este un numar din numerologie format din doua cifre cu o semnificatie distincta. Poti considera numarul 15 drept un produs al numerelor 1 si 5 in numerologie.

Atributele cheie ale numarului 15

Combinatia numerelor radacina mentionate mai jos confera numarului 15 atributele unice urmatoare:

– Curiozitate si explorare: datorita numarului 15 esti o persoana curioasa si iti place sa explorezi lucruri noi.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 11 in numerologie

– Idealism. Crezi in idealism si lucrezi pentru a-ti crea propria lume exterioara.

– Familie. Esti o persoana familista care crede in idealul familial. Familia este un element fundamental si trebuie sa ii acorzi un loc binemeritat.

Dincolo de atributele deja mentionate, mai exista un ansamblu de semnificatii care ar putea defini numarul 15.

Un mare lider. Numarul 15 este considerat un lider bun. Detii si tu atributele necesare unui mare lider, prezente in egala masura si in numarul 1. In grupul de prieteni esti cunoscut pentru faptul ca iti place sa conduci si sa le dai altora sfaturi. Nu iti place deloc cand cineva te conduce.

Casa. Acest numar simbolizeaza casa. Numerele 15 sunt indragostite de structura familiala. Nu gasesti niciun numar, asemeni numarului 15 care sa nu promoveze, la fel ca alte numere, separarea si divortul.

Reusita materiala. In masura in care numarul 15 nu este atras de castiguri materiale intr-o relatie de iubire, il vei considera cea mai bogata persoana din lume. Reusita materiala este o semnificatie ascunsa a numarului 15. Numarul reprezinta soarele, Mercur si puterea care se combina bine pentru a conferi succes material. Numarul este in egala masura aflat in stransa legatura cu noi plecari si ofera sansa de a incerca ceva nou in viata.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia si simbolica numarului 333 in numerologie?

Sursa: https://ncgovote.org/fr/que-signifie-le-num%C3%A9ro-15-en-num%C3%A9rologie/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More