Care este semnficatia prenumelui Aida

Aida este un prenume arab care vine de la “adal” si semnifica recompensa. Aida are corespondenta ca sfanta pe Sfanta Aida, o religioasa care a decedat in secolul 7.

Care este semnficatia prenumelui Aida

Aida are o personalitate puternica. Este vorba despre o persoana joviala si binevoitoare care are nevoie de atentie. Aida se dovedeste a fi dezorganizata insa asta nu inseamna ca nu este atenta cu persoanele din jurul sau. Este genul de persoana careia ii plac provocarile si se asigura de faptul ca isi va atinge toate obiectivele pe care si le fixeaza. Iesirile impreuna cu familia sau cu prietenii sunt savuroase pentru Aida, pur si simplu le adora.

Aida dispune cel mai adesea de o statura impozanta, marca unei forte fizice superioare mediei. Aida este o persoana care isi arata intotdeauna superioritatea si isi impresioneaza intotdeauna anturajul. Nu este de mirare faptul ca in societate dar si in viata privata, Aida nu are nicio problema in a se impune si sa ajunga rapid in centrul atentiei, un loc care, de altfel, o incanta enorm. Chiar daca unele persoane o acuza ca este egocentrica sau megalomana, altii o apreciaza datorita capacitatii sale innascute de a-i conduce pe ceilalti. Aceasta natura o ajuta pe Aida sa reuseasca in viata, atat pe plan personal cat si pe plan profesional.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Sebastian

Aida este o persoana indrazneata si careia nu ii este teama de nimic. Persoanele curajoase care vor indrazni sa o abordeze pe Aida isi vor da seama ca este, in strafundul sau, o persoana sensibila, delicata si atenta care nu asteapta decat sa fie cucerita ca sa nu se mai simta atat de singura in turnul sau de fildes.
Aida nu este facuta pentru celibat. Fara o sustinere emotionala puternica, dibacia sa risca sa devina cu usurinta un esec rasunator.

Aida este una din cele mai frumoase prenume pe care un parinte il poate alege pentru fetita sa.

Sursa: https://www.signification-prenoms.com/prenom/a%C3%AFda/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More