Care este filmul cu cele mai mari incasari din lume

Este destul de greu sa stabilim care este filmul cu cele mai mari incasari din lume, clasamentul poate varia in functie de bugetul alocat si in functie de profitul generat de film. Unele filme pot genera venituri mari in timp ce altele pot avea un succes mai mare pe pietele mondiale sau pe piata de produse derivate. Pentru stabili care este filmul cu cele mai mari incasari din lume trebuie sa tinem cont de toate aceste surse de venit.

Cele mai rentabile filme din istorie

Avatar – filmul science fiction realizat de James Cameron este cel mai rentabil film din istorie, cu un box office de 2,8 miliarde de dolari.

Titanic- un alt film realizat de James Cameron, Titanic, este al doilea film cu cele mai mari incasari din istorie, cu un box office de 2,2 miliarde de dolari.

Star Wars Episode VI: Return of the Jedi – un film science-fiction realizat de J.J. Abrams, este al treilea film cu cele mai mari incasari din lume, cu un box office de 2 miliarde de dolari.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii aprilie pe Netflix?

Avengers: Age of Ultron – filmul cu super eroi al lui Joss Whedon este al patrulea film cu cele mai mari incasari din lume, cu un box office de 1,4 miliarde de dolari.

Jurassic World – filmul SF al lui Colin Trevorrow, este al cincilea film cu cele mai mari incasari din istorie, cu un box office de 1,3 miliarde de dolari.

The Lord of The Rings: The Fellowship of the Ring – filmul fantezie realizat de Peter Jackson, este al saselea film cu cele mai mari incasari din istorie, cu un box office de 1,2 miliarde de dolari.

Razboiul Stelelor: Razboiul Stelelor: Intoarcerea lui Jedi: Filmul SF al lui Richard Marquand, este al saptelea film cu cele mai mari incasari din istorie, cu un box office de 1 miliard de dolari.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este primul film din istoria cinematografiei?

Harry Potter si prizonierul din Azkaban: Filmul fantasy Harry Potter si prizonierul din Azkaban, de Alfonso Cuarón, este al optulea film cu cele mai mari incasari din istorie, cu incasari de 976 de milioane de dolari.
Razboiul Stelelor: Atacul clonelor: Filmul SF al lui George Lucas, Star Wars: Atacul clonelor, este al noualea film cu cele mai mari incasari din istorie, cu incasari de 936 de milioane de dolari.

Razbunatorii: Razboiul Infinitului: Filmul cu supereroi al lui Joe si Anthony Russo, Razbunatorii: Razboiul Infinitului, este al zecelea film cu cele mai mari incasari din istorie, cu un box office de 879 de milioane de dolari.

Sursa: https://www.le-saviez-vous.fr/quel-est-le-film-le-plus-rentable-de-lhistoire/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More