Care este cel mai inalt lant muntos din lume

Himalaya este una din acele destinatii turistice pe care fiecare din noi viseaza sa le viziteze la un moment dat in viata, chiar daca nu este la indemana oricui, doar cativa privilegiati au ocazia sa ajunga in varf, cei mai indrazneti si mai aventurosi.

Tot ce trebuie sa stii despre regiune

Pe panga peisajele spectaculoase, care taie rasuflarea si flora si fauna tipice regiunii, poti fi martorul unei culturi vechi si misterioase care inconjoara teritoriul. Singurul inconvenient este ca Himalaya nu este la indemana oricarui turist, nu doar din motive economice, ci si din cauza conditiilor geografice ale locului care le permite doar catorva experti sa se catere pe munte in siguranta chiar daca au nevoie de un ghid di regiune.

Asemanatoare

Care este diferenta dintre lava si magma?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este cel mai mare desert din Europa

In ciuda tuturor acestor inconveniente, exista in acest spatiu natural surprinzator, un micut oras turistic cunoscut sub numele de Kargil in care poti profita de potecile pentru drumetii si sa profiti de bucataria indiana. Savorile si aromele cele mai exotice te vor apropia de aceasta cultura tibetana fascinanta si atragatoare, care suscita atata interes in randul globtrotterilor.

Daca te astepti sa gasesti un oras cu o mare varietate de monumente, magazine si restaurante sa stii ca nu este deloc asa, Kargil ofera turistilor activitati care mai de care mai diferite. Daca indraznesti sa vizitezi acest oras, trebuie sa stii ca este un oras musulman si iti recomandam sa te imbraci intr-un mod adecvat deoarece exista reguli pe care barbatii si femeile trebuie sa le respecte in regiune.

Daca vrei sa faci trekking in Himalaya sau sa vizitezi regiunea in care este situat Kargil, nu ezita sa te informezi cu privire la vaccinurile de care ai nevoie pentru a calatori in India.

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce este mai putin soare iarna?

In orice caz, daca nu stiai pana acum acest lucru, trebuie sa stii ca Himalaya este cel mai inalt lant muntos din lume, pe care ar fi minunat daca l-ai putea vizita macar o data in viata.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More