Care este cel mai bun film Disney+?

Disney+ este cea mai populara platforma de streaming din lume. Platforma ofera o varietate de filme, documentare si seriale TV. Majoritatea filmelor sunt destinate publicului de familie, dar Disney+ ofera si filme mai mature pentru adulti. Exista atat de multe filme din care poti alege pe Disney+ incat poate fi dificil sa decizi care este cel mai bun. In acest articol, vom analiza unele dintre cele mai bune filme Disney+ si de ce sunt atat de bune.

Toy Story 4

Cel de-al patrulea film din franciza Toy Story a fost lansat in 2019 si a avut un succes urias. A fost nominalizat la numeroase premii si a castigat un premiu Oscar. Toy Story 4 este o continuare a trilogiei originale si se concentreaza pe aventurile lui Woody si ale prietenilor sai. Fanii iubesc filmul pentru umorul, regia si efectele speciale. Filmul este foarte distractiv si distractiv pentru toata familia.

Lion King (2019)

Lion King  a fost reinventat in 2019 cu mare succes. Versiunea live-action a filmului este foarte fidela originalului si ofera o experienta imersiva pentru spectator. Efectele vizuale sunt uimitoare, iar performantele actorilor sunt spectaculoase. Filmul este foarte bine realizat si este fidel versiunii originale. Fanii Disney se pot bucura de acest film, iar fanii noi pot descoperi povestea pentru prima data.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii Mai pe Netflix?

Dumbo (2019)

Filmul Dumbo a fost lansat in 2019 si a fost foarte bine primit de public. Este o noua versiune live-action a filmului original Disney din 1941. Tim Burton a regizat filmul si l-a scris impreuna cu Ehren Kruger. Filmul are o regie excelenta si efecte vizuale incredibile. Se concentreaza pe povestea micului elefant Dumbo si pe aventurile sale intr-un circ. Atat fanii Disney, cat si fanii noi se pot bucura de film.

Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi a fost lansat in 2017, fiind foarte bine primit de critici si de public. Filmul este foarte bine realizat si ofera o regie excelenta si efecte vizuale spectaculoase. Prestatiile actorilor sunt foarte bune, iar actiunea este foarte bine realizata. Fanii Star Wars adora filmul si il considera foarte distractiv. Este un film excelent pentru fanii Star Wars, iar fanii noi pot descoperi pentru prima data lumea Star Wars.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care joaca in All My Friends are Dead

Care este cel mai bun film Disney+?

Este greu de decis care este cel mai bun film Disney+. Fiecare film are propriile calitati si defecte. Unele dintre cele mai bune filme Disney+ sunt Toy Story 4, The Lion King, Dumbo, The Snow Queen 2, Beauty and the Beast si Star Wars: The Last Jedi. Exista atat de multe filme bune pe Disney+ incat este greu sa il alegi pe cel mai bun. Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa vizionati cateva dintre filme si sa vedeti care va place cel mai mult.

 

Sursa:  https://www.le-saviez-vous.fr/quel-est-le-meilleur-film-disney/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More