Care este cea mai potrivita perioada pentru o croaziera pe Nil

O croaziera pe Nil este una dintre cele mai romantice si relaxante modalitati de a vizita Egiptul. Croazierele pe Nil ofera calatorilor posibilitatea de a vedea cele mai importante si spectaculoase locuri din Egipt, bucurandu-se in acelasi timp de facilitatile si confortul navei.

Beneficiile unei croaziere pe Nil in Egipt

O croaziera pe Nil este modul perfect de a vizita Egiptul. Veti avea ocazia sa vedeti cele mai remarcabile locuri din Egipt, cum ar fi Marile Piramide din Giza, Valea Regilor si marea statuie a lui Ramses al II-lea. In plus, puteti explora situri arheologice mai putin cunoscute si sate de pe malul Nilului. Veti vizita, de asemenea, orase celebre precum Luxor si Aswan.

O croaziera pe Nil este o modalitate excelenta de a va relaxa si de a va bucura de natura. Va puteti bucura de peisajele spectaculoase in timp ce va plimbati de-a lungul raului. De asemenea, puteti inota in apele Nilului si va puteti bucura de minunatele apusuri de soare de pe rau.

Asemanatoare

Care sunt cele mai linistite orase din lume?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai frumoase plaje din lume?

Care este cea mai potrivita perioada pentru o croaziera pe Nil?

Cea mai buna perioada pentru a face o croaziera pe Nil in Egipt este intre octombrie si mai. Aceste luni ofera temperaturi placute si precipitatii putine. Cu toate acestea, cele mai calde si mai umede luni sunt iulie si august, ceea ce poate face dificila croaziera.

Vremea cea mai placuta in Egipt este intre octombrie si aprilie. Temperaturile sunt mai racoroase, iar precipitatiile sunt rare. Acesta este, de asemenea, cel mai popular sezon turistic, ceea ce inseamna ca barcile pot fi aglomerate. Daca preferati sa evitati aglomeratia, puteti alege sa faceti o croaziera intre mai si septembrie, dar trebuie sa va asteptati la temperaturi ridicate si precipitatii.

Care este cea mai buna luna pentru a merge intr-o croaziera pe Nil?

Cea mai buna luna pentru o croaziera pe Nil in Egipt este martie. Temperaturile sunt placute, iar precipitatiile sunt rare. In plus, exista mai putine aglomeratii si tarifele pentru croaziere sunt mai mici.
Cu toate acestea, daca sunteti in cautarea unei experiente mai relaxante si mai intime, ati putea lua in considerare posibilitatea de a face o croaziera in octombrie sau noiembrie. Aceste luni sunt mai linistite si mai putin aglomerate. Temperaturile sunt placute, iar tarifele de croaziera sunt mai mici.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Unde se afla cea mai mare padure tropicala?

Sursa: https://www.le-saviez-vous.fr/quand-partir-en-egypte-croisiere-sur-le-nil/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More