Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata?

Sarcina este un simbol de speranta. Indica faptul ca ceva este pe cale sa se nasca. Visele se adapteaza situatiilor cotidiene si le confera o semnificatie inconstienta. Creierul este un mister si visele reprezinta partea care le confera cele mai multe informatii pishologilor, pishiatrilor si neurologilor care fac numeroase cercetari asupra functionarii acestui organ atat de important.

In cele ce urmeaza iti vom spune ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata.

Daca partenera ta este insarcinata si visezi ca este insarcinata

Intr-un caz concret, daca partenera ta este insarcinata si tu visezi ca este insarcinata, acest lucru semnifica ca inconstientul tau este conectat la momentul pe care esti pe cale sa il traiesti. Ai acceptat aceasta noua etapa din viata ta, atat la un nivel constient cat si la un nivel inconstient si vei depune toate eforturile necesare pentru ca totul sa mearga bine.

Daca visezi ca esti insarcinata si nasti

Asemanatoare

Ce inseamna cand visezi scoala?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi cimitir?

Iata un semn foarte bun deoarece, conform interpretarii viselor, acest lucru semnifica ca proiectele tale urmeaza sa se concretizeze. Cu alte cuvinte, un proiect important este pe cale sa se materializeze. Daca visezi ca ai nascut, sa stii ca acest vis este de bun augur, semnifica ca vei primi vesti bune.

Daca visezi ca esti insarcinata insa nu poti avea copii

Acest vis semnifica dorinta de a avea un copil. Daca visezi ca incerci sa ramai insarcinata acest lucru indica anxietatea ca un anumit proiect sa se realizeze cu succes.

Cand visezi o sarcina nedorita

Acest lucru semnifica ca iti doresti sa renunti la ceva ce faci momentan. Daca visezi ca fatul este mort, acest lucru semnifica finalizarea unui proiect. Daca visezi ca faci avort, acesta este cel mai clar indiciu asupra faptului ca ceea ce vrei sa faci nu are sanse de reusita.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi bratara

Daca visezi ca esti insarcinata insa ai o varsta inaintata, acest lucru semnifica ca vei primi vesti bune cu privire la un proiect neasteptat.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More