Care sunt ritualurile pentru sezonul Leului?

Care sunt ritualurile pentru sezonul Leului?

Cel mai bun mod de a-ti calma nervii si de a te pregati cat mai mult pentru evenimentele care vor urma este sa incepi ritualurile pentru sezonul Leului.

Diferitele ritualuri pentru sezonul Leului

Ritualurile pentru sezonul Leului sunt esentiale. Acest semn de foc are tendinta de a fi destul de impulsiv si de a vrea totul imediat. Are multe idei si ambitie, dar rabdarea nu este punctul sau forte. Drept urmare, uneori poate deraia lucrurile, pur si simplu pentru ca nu vrea sa astepte si prefera sa se grabeasca.

Aceste diferite ritualuri l-ar putea ajuta sa dobandeasca mai multa intelepciune si calm, ajutandu-l sa isi duca la bun sfarsit proiectele pe termen scurt si lung.

Apropie-te de familia ta

Care este cel mai bun remediu pentru anxietate si stres? Cine va fi mereu alaturi de tine? La cine poti apela mereu pentru sfaturi? La familia ta, bineinteles! Ei sunt un lucru sigur si nu te vor dezamagi niciodata.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile care vor avea parte de o luna august calma si odihnitoare

Chiar daca Leii au orgoliul lor si uneori se pot supara prosteste pe cei mai apropiati din cauza unor fleacuri, ei nu ezita sa revina in sanul familiei atunci cand este nevoie. Rezerva-ti putin timp pentru a stabili mici ritualuri de familie, cum ar fi pranzul de duminica, slujba sau iesirile de sambata. Acest lucru este esential daca doresti sa iti reincarci bateriile.

Atunci cand te simti sufocat sau singur, chiar si intr-o camera plina de oameni, este un semn ca ai nevoie urgenta de a te „intoarce la origini”.

Profita de un masaj

Poate parea banal la inceput, dar nimic nu se compara cu un masaj bun pentru a te relaxa si a te pune in starea de spirit pentru un nou inceput. Este ca si cum ai face o „resetare”, care iti da un impuls si iti sterge toate grijile.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt caracteristicile unei persoane născute în ianuarie?

Daca este posibil, opteaza pentru un masaj shiatsu. Inspirat din medicina traditionala chineza, acesta este un mod foarte eficient de a lucra in profunzime asupra diferitelor probleme, folosind in special presopunctura. Profesionistul va lucra, de asemenea, pe marile meridiane, punctele prin care trece energia corpului, legate de anumite zone si de diferite organe. Asadar, daca de cateva zile/saptamani suferi de dureri intr-un anumit loc, acum ar putea fi momentul sa te ocupi de acest aspect.

Scrie mai mult

Scrisul este, in general, unul dintre punctele forte ale Leilor. Aceasta zodie este un lider, un bun orator caruia ii place sa capteze atentia multimilor si stie cum sa o faca cu usurinta. Asa ca sunt destul de buni la scris.

Dar daca aceasta scriere ar putea fi utila si in alt mod? Trebuie sa o folosesti pentru a-ti exprima sentimentele, pentru a te exprima, pentru a spune toate lucrurile pe care nu ai indraznit niciodata sa le spui. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este sa tii un jurnal, un fel de jurnal intim in care iti povestesti ziua, lucrurile pe care le-ai facut bine, dar si micile frustrari si suparari pe care le-ai simtit

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt ritualurile pentru sezonul Scorpionului?

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/rituels-saison-lion/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More